One Comment

  1. lisette
    lisette January 4, 2014 at 2:02 pm . Reply

    Lieve mensen. Is het nodig je nog druk te maken over pensioen of andere gebreken bij de overheid?? Tijdens mijn werk betaalde ik van mijn brutoloon 180 euro aan pensioen. Ik hield door werken 100 euro netto meer over (als alleenstaande met de zorg voor 2 kinderen) dan mijn buren in de bijstand. Die buren genoten van 200 euro huursubsidie en kwijtscheldingen van gemeentelijke belastingen (het is hen gegund), maar ik dus niet. Uiteindelijk moest ik als werkende netto van minder rond komen dan mijn buren. Inmiddels zijn zij in de leeftijd van AOW en krijgen weer subsidie voor alles en nog wat, wat ik, als ik de leeftijd mag halen nooit zal krijgen ivm met mijn (lage) pensioen , als die nog bestaat. Dus betaal ik uiteindelijk 2x de lasten. Ik heb geweigerd om in het pensioenfonds te gaan (zorg), maar dat kon niet. Is het pensioen inmiddels niet zoiets als verplichte AWBZ, AOW en andere verplichte belastingen? Het echte pensioen is er alleen voor de welgestelden, dus zo’n 10%. Die andere 90% betalen er met hun levensenergie voor. Iemand vertelde mij dat in zijn loopbaan het pensioen al 7x was aangepast. Nu dus 8x. En ik?? Ik ging er al van uit dat ik het (gezien het vroege sterftecijfer van mijn familie) niet zou krijgen, maar anders dus ook niet. Sla je handen ineen om een eind te maken aan de graaicultuur van de maffia (banken, verzekeringsmaatschappijen en regering). Kijk wat er nu weer gebeurd: zorgpremie 10 euro omlaag, groots vermeld, maar de zorgsubsidie omlaag met 10 euro. Dat vertellen ze niet. Dus uiteindelijk worden die rijken die geen subsidie ontvingen er rijker van en niet het klootjesvolk (de slaven van de maatschappij). Dat is met alles zo!!!! Ik pleit voor een subsidie (afhankelijk) vrij leven, maar dan alles betalen naar waarde. Onze huren worden ook kunstmatig hoog gehouden en het word steeds erger. Ik wil wel naar een huis (2 kamer woninkje) van 200 euro per maand, maar moet ik dan verhuizen naar een derde wereldland? Lekker onder de zon met een rieten hutje waar alleen voedsel vergaren een probleem is? Een groot probleem, dat wil ik niet zeggen, maar als verplichte rekeningbetaler in nederland in armoe maar zonder schulden, en met een hoop problemen (verplichte rekeningen), ga je er bijna naar verlangen.
    Laten we niet knokken tegen al het negatieve in onze maatschappij, maar knokken voor wat wij wensen (positief). Neem het heft in eigen handen!!!!! Samen zijn wij sterker dan die uitbuiters!!!

Post Comment

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

883 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress